| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 357,72 | 1 013,03 | Kcal | |
| Protein | 5,91 | 16,74 | gram | 6,6 |
| Karbohydrat | 45,43 | 128,65 | gram | 50,79 |
| Kostfiber | 1,21 | 3,43 | gram | 0,67 |
| Fett | 16,66 | 47,18 | gram | 41,91 |
| Mettet fett | 7,05 | 19,96 | gram | |
| Salt | 0,76 | 2,14 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 3,38 | Kr 9,57 | .- | |
| Hele oppskriften veier | 283 | gr totalt |
| Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
|---|---|---|---|
| Kilojoule | 1 484,80 | Kj | 17,1% |
| Kalorier | 354,51 | Kcal | 17,7% |
| Protein | 5,91 | gram | 11,8% |
| Fett | 16,66 | gram | 23,8% |
| Mettede fettsyrer | 7,05 | gram | 35,3% |
| Transumettede fettsyrer | 0,07 | gram | 0,3% |
| Enumettede fettsyrer | 4,21 | gram | 14,0% |
| Flerumettede fettsyrer | 4,31 | gram | 30,8% |
| Kolesterol | 62,64 | mg | 20,9% |
| Omega 3 fettsyrer | 0,05 | gram | 1,8% |
| Omega 6 fettsyrer | 0,57 | gram | 22,7% |
| Karbohydrater totalt | 44,68 | gram | 14,9% |
| Stivelse | 19,50 | gram | N/A |
| Kostfiber | 1,21 | gram | 4,0% |
| Mono/disakkarider | 25,18 | gram | 28,0% |
| Laktose (melkesukker) | 0,46 | gram | N/A |
| Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
| Beta_karoten | 61,80 | mcg | N/A |
| Retinol | 193,16 | mcg | 24,1% |
| Vitamin_A | 193,16 | RAE | 24,1% |
| Vitamin_D | 2,26 | mcg | 22,6% |
| Vitamin_E | 2,36 | mg | 26,2% |
| Vitamin_B1 | 0,08 | mg | 6,2% |
| Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,2% |
| Niacin | 0,32 | mg | 1,9% |
| Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
| Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,0% |
| B9 Folat | 17,20 | mcg | 5,7% |
| Vitamin_B12 | 0,31 | mcg | 15,6% |
| Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,49 | mg | 0,6% |
| Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kalsium | 39,81 | mg | 5,0% |
| Jern | 0,69 | mg | 6,9% |
| Natrium | 302,33 | mg | 13,1% |
| Beregnet salt av Natrium | 0,76 | gram | 15,1% |
| Kalium | 92,77 | mg | 2,8% |
| Magnesium | 11,22 | mg | 3,7% |
| Sink | 0,50 | mg | 5,5% |
| Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kopper | 0,05 | mg | 6,1% |
| Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
| Jod | 8,21 | mcg | 5,5% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.