Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 312,18 | 10 638,16 | Kcal | |
Protein | 3,49 | 118,93 | gram | 4,47 |
Karbohydrat | 48,44 | 1 650,69 | gram | 62,06 |
Kostfiber | 1,20 | 40,89 | gram | 0,76 |
Fett | 11,34 | 386,43 | gram | 32,69 |
Mettet fett | 6,76 | 230,36 | gram | |
Salt | 0,53 | 18,16 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,18 | Kr 176,52 | .- | |
Hele oppskriften veier | 3 408 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 304,61 | Kj | 15,0% |
Kalorier | 310,98 | Kcal | 15,5% |
Protein | 3,49 | gram | 7,0% |
Fett | 11,34 | gram | 16,2% |
Mettede fettsyrer | 6,76 | gram | 33,8% |
Transumettede fettsyrer | 0,30 | gram | 1,2% |
Enumettede fettsyrer | 2,82 | gram | 9,4% |
Flerumettede fettsyrer | 0,54 | gram | 3,8% |
Kolesterol | 51,11 | mg | 17,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,07 | gram | 2,9% |
Omega 6 fettsyrer | 0,32 | gram | 12,7% |
Karbohydrater totalt | 48,01 | gram | 16,0% |
Stivelse | 8,79 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,20 | gram | 4,0% |
Mono/disakkarider | 39,22 | gram | 43,6% |
Laktose (melkesukker) | 0,44 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 60,50 | mcg | N/A |
Retinol | 106,39 | mcg | 13,3% |
Vitamin_A | 111,35 | RAE | 13,9% |
Vitamin_D | 1,16 | mcg | 11,6% |
Vitamin_E | 0,99 | mg | 11,0% |
Vitamin_B1 | 0,04 | mg | 3,3% |
Vitamin_B2 | 0,07 | mg | 4,7% |
Niacin | 0,22 | mg | 1,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,04 | mg | 2,6% |
B9 Folat | 12,90 | mcg | 4,3% |
Vitamin_B12 | 0,17 | mcg | 8,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,74 | mg | 3,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 33,22 | mg | 4,2% |
Jern | 0,40 | mg | 4,0% |
Natrium | 213,14 | mg | 9,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,53 | gram | 10,7% |
Kalium | 96,39 | mg | 2,9% |
Magnesium | 11,37 | mg | 3,8% |
Sink | 0,33 | mg | 3,7% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 6,1% |
Fosfor | 0,02 | mg | 0,0% |
Jod | 8,24 | mcg | 5,5% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.