Allergener som er registrert i oppskriften
Allergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
hvit sjokoladeAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
kremfløteAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
lys sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
smør eller margarinAllergenet
Nøtter som forekommer i ingrediensen
skåldete og malte mandlerAllergenet
Soya som forekommer i ingrediensen
hvit sjokoladeAllergenet
Soya som forekommer i ingrediensen
lys sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-egg som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-gluten som forekommer i ingrediensen
lys sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-gluten som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-nøtter som forekommer i ingrediensen
lys sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-nøtter som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-Peanøtter som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitetAllergenet
Spor-av-soya som forekommer i ingrediensen
mørk sjokolade av høy kvalitet
Må leses før man lager oppskriften
- Har du allergi for noe skal du alltid sjekke pakningen på ingrediensen du bruker.
- Mine data er bare beregnet brukt som en veiledning og hjelp.
- Ingredienser her som har allergener er for det meste generelle ingredienser, ikke spesifisert produsent
- Teksten Spor av viser at allergenet kan forekomme i ingrediensen men ikke nødvendigvis. Her må man sjekke pakningen.
Klikk og les her om du har allergier og skal lage oppskriften.