| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 253,83 | 258,11 | Kcal | |
| Protein | 1,31 | 1,33 | gram | 2,06 |
| Karbohydrat | 20,34 | 20,68 | gram | 32,05 |
| Kostfiber | 1,22 | 1,24 | gram | 0,96 |
| Fett | 18,31 | 18,62 | gram | 64,92 |
| Mettet fett | 11,51 | 11,70 | gram | |
| Salt | 0,04 | 0,04 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 7,63 | Kr 7,76 | .- | |
| Hele oppskriften veier | 814 | gr totalt |
| Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
|---|---|---|---|
| Kilojoule | 1 056,00 | Kj | 12,1% |
| Kalorier | 254,83 | Kcal | 12,7% |
| Protein | 1,31 | gram | 2,6% |
| Fett | 18,31 | gram | 26,2% |
| Mettede fettsyrer | 11,51 | gram | 57,5% |
| Transumettede fettsyrer | 0,54 | gram | 2,2% |
| Enumettede fettsyrer | 4,38 | gram | 14,6% |
| Flerumettede fettsyrer | 0,48 | gram | 3,4% |
| Kolesterol | 44,74 | mg | 14,9% |
| Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 3,8% |
| Omega 6 fettsyrer | 0,12 | gram | 4,7% |
| Karbohydrater totalt | 20,34 | gram | 6,8% |
| Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
| Kostfiber | 1,22 | gram | 4,1% |
| Mono/disakkarider | 20,34 | gram | 22,6% |
| Laktose (melkesukker) | 1,43 | gram | N/A |
| Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
| Beta_karoten | 109,83 | mcg | N/A |
| Retinol | 164,23 | mcg | 20,5% |
| Vitamin_A | 173,32 | RAE | 21,7% |
| Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Vitamin_E | 0,43 | mg | 4,8% |
| Vitamin_B1 | 0,00 | mg | 0,4% |
| Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,5% |
| Niacin | 0,11 | mg | 0,7% |
| Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
| Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,01 | mg | 0,9% |
| B9 Folat | 7,52 | mcg | 2,5% |
| Vitamin_B12 | 0,20 | mcg | 9,8% |
| Vitamin_C Ascorbinsyre | 6,50 | mg | 8,7% |
| Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kalsium | 6,57 | mg | 0,8% |
| Jern | 0,15 | mg | 1,5% |
| Natrium | 15,81 | mg | 0,7% |
| Beregnet salt av Natrium | 0,04 | gram | 0,8% |
| Kalium | 53,99 | mg | 1,6% |
| Magnesium | 5,64 | mg | 1,9% |
| Sink | 0,08 | mg | 0,9% |
| Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kopper | 0,03 | mg | 2,9% |
| Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
| Jod | 5,00 | mcg | 3,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.