Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 334,53 | 735,97 | Kcal | |
Protein | 14,02 | 30,84 | gram | 16,76 |
Karbohydrat | 18,28 | 40,22 | gram | 21,85 |
Kostfiber | 0,38 | 0,84 | gram | 0,22 |
Fett | 22,73 | 50,01 | gram | 61,15 |
Mettet fett | 13,97 | 30,73 | gram | |
Salt | 1,49 | 3,27 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 19,43 | Kr 42,75 | .- | |
Hele oppskriften veier | 220 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 613,71 | Kj | 18,5% |
Kalorier | 387,09 | Kcal | 19,4% |
Protein | 14,13 | gram | 28,3% |
Fett | 22,77 | gram | 32,5% |
Mettede fettsyrer | 13,97 | gram | 69,9% |
Transumettede fettsyrer | 0,80 | gram | 3,2% |
Enumettede fettsyrer | 6,65 | gram | 22,2% |
Flerumettede fettsyrer | 1,07 | gram | 7,6% |
Kolesterol | 54,64 | mg | 18,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,18 | gram | 7,1% |
Omega 6 fettsyrer | 0,75 | gram | 29,8% |
Karbohydrater totalt | 30,92 | gram | 10,3% |
Stivelse | 9,28 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,65 | gram | 2,2% |
Mono/disakkarider | 21,65 | gram | 24,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,05 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 100,00 | mcg | N/A |
Retinol | 223,61 | mcg | 28,0% |
Vitamin_A | 231,89 | RAE | 29,0% |
Vitamin_D | 0,36 | mcg | 3,6% |
Vitamin_E | 0,70 | mg | 7,7% |
Vitamin_B1 | 0,04 | mg | 2,8% |
Vitamin_B2 | 0,30 | mg | 21,2% |
Niacin | 1,30 | mg | 7,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,09 | mg | 6,2% |
B9 Folat | 44,04 | mcg | 14,7% |
Vitamin_B12 | 0,64 | mcg | 32,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 180,89 | mg | 22,6% |
Jern | 0,26 | mg | 2,6% |
Natrium | 594,64 | mg | 25,9% |
Beregnet salt av Natrium | 1,49 | gram | 29,7% |
Kalium | 89,68 | mg | 2,7% |
Magnesium | 13,79 | mg | 4,6% |
Sink | 1,78 | mg | 19,8% |
Selen | 4,00 | mcg | 7,3% |
Kopper | 0,06 | mg | 6,3% |
Fosfor | 185,46 | mg | 30,9% |
Jod | 21,53 | mcg | 14,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.