Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 407,61 | 3 800,23 | Kcal | |
Protein | 6,46 | 60,23 | gram | 6,33 |
Karbohydrat | 25,77 | 240,26 | gram | 25,28 |
Kostfiber | 2,41 | 22,47 | gram | 1,18 |
Fett | 30,43 | 283,70 | gram | 67,18 |
Mettet fett | 10,21 | 95,19 | gram | |
Salt | 0,13 | 1,18 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,58 | Kr 70,67 | .- | |
Hele oppskriften veier | 932 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 688,12 | Kj | 19,4% |
Kalorier | 406,77 | Kcal | 20,3% |
Protein | 6,46 | gram | 12,9% |
Fett | 30,43 | gram | 43,5% |
Mettede fettsyrer | 10,21 | gram | 51,0% |
Transumettede fettsyrer | 0,47 | gram | 1,9% |
Enumettede fettsyrer | 12,99 | gram | 43,3% |
Flerumettede fettsyrer | 1,87 | gram | 13,3% |
Kolesterol | 86,94 | mg | 29,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 3,9% |
Omega 6 fettsyrer | 1,61 | gram | 64,5% |
Karbohydrater totalt | 25,45 | gram | 8,5% |
Stivelse | 0,55 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,41 | gram | 8,0% |
Mono/disakkarider | 24,85 | gram | 27,6% |
Laktose (melkesukker) | 0,93 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 74,97 | mcg | N/A |
Retinol | 139,44 | mcg | 17,4% |
Vitamin_A | 145,56 | RAE | 18,2% |
Vitamin_D | 0,45 | mcg | 4,5% |
Vitamin_E | 6,71 | mg | 74,6% |
Vitamin_B1 | 0,06 | mg | 4,6% |
Vitamin_B2 | 0,25 | mg | 17,7% |
Niacin | 0,20 | mg | 1,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,08 | mg | 5,4% |
B9 Folat | 30,58 | mcg | 10,2% |
Vitamin_B12 | 0,38 | mcg | 19,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 1,29 | mg | 1,7% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 50,68 | mg | 6,3% |
Jern | 1,08 | mg | 10,8% |
Natrium | 50,79 | mg | 2,2% |
Beregnet salt av Natrium | 0,13 | gram | 2,5% |
Kalium | 184,65 | mg | 5,6% |
Magnesium | 38,79 | mg | 12,9% |
Sink | 0,79 | mg | 8,7% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,36 | mg | 39,7% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 9,60 | mcg | 6,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.