Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 278,18 | 764,13 | Kcal | |
Protein | 11,07 | 30,41 | gram | 15,91 |
Karbohydrat | 14,74 | 40,49 | gram | 21,19 |
Kostfiber | 0,98 | 2,69 | gram | 0,7 |
Fett | 19,22 | 52,79 | gram | 62,18 |
Mettet fett | 4,27 | 11,73 | gram | |
Salt | 0,68 | 1,87 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,75 | Kr 21,29 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 099 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 157,43 | Kj | 13,3% |
Kalorier | 277,88 | Kcal | 13,9% |
Protein | 11,07 | gram | 22,1% |
Fett | 19,22 | gram | 27,5% |
Mettede fettsyrer | 4,27 | gram | 21,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,18 | gram | 0,7% |
Enumettede fettsyrer | 9,60 | gram | 32,0% |
Flerumettede fettsyrer | 4,03 | gram | 28,8% |
Kolesterol | 69,07 | mg | 23,0% |
Omega 3 fettsyrer | 1,16 | gram | 46,5% |
Omega 6 fettsyrer | 2,91 | gram | 116,5% |
Karbohydrater totalt | 14,74 | gram | 4,9% |
Stivelse | 13,80 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,98 | gram | 3,3% |
Mono/disakkarider | 0,95 | gram | 1,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,25 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 240,63 | mcg | N/A |
Retinol | 49,59 | mcg | 6,2% |
Vitamin_A | 69,64 | RAE | 8,7% |
Vitamin_D | 1,17 | mcg | 11,7% |
Vitamin_E | 5,99 | mg | 66,5% |
Vitamin_B1 | 0,03 | mg | 2,4% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,3% |
Niacin | 0,95 | mg | 5,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,16 | mg | 11,2% |
B9 Folat | 16,31 | mcg | 5,4% |
Vitamin_B12 | 1,63 | mcg | 81,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 4,38 | mg | 5,8% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 106,00 | mg | 13,3% |
Jern | 0,37 | mg | 3,7% |
Natrium | 272,27 | mg | 11,8% |
Beregnet salt av Natrium | 0,68 | gram | 13,6% |
Kalium | 186,52 | mg | 5,7% |
Magnesium | 22,99 | mg | 7,7% |
Sink | 1,03 | mg | 11,4% |
Selen | 10,50 | mcg | 19,1% |
Kopper | 0,25 | mg | 27,9% |
Fosfor | 132,24 | mg | 22,0% |
Jod | 14,36 | mcg | 9,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.