Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 338,07 | 6 093,54 | Kcal | |
Protein | 5,13 | 92,47 | gram | 6,06 |
Karbohydrat | 39,06 | 704,04 | gram | 46,21 |
Kostfiber | 1,14 | 20,55 | gram | 0,67 |
Fett | 17,67 | 318,49 | gram | 47,04 |
Mettet fett | 8,15 | 146,90 | gram | |
Salt | 0,53 | 9,64 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,39 | Kr 61,10 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 802 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 412,64 | Kj | 16,2% |
Kalorier | 337,66 | Kcal | 16,9% |
Protein | 5,13 | gram | 10,3% |
Fett | 17,67 | gram | 25,2% |
Mettede fettsyrer | 8,15 | gram | 40,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,28 | gram | 1,1% |
Enumettede fettsyrer | 5,95 | gram | 19,8% |
Flerumettede fettsyrer | 1,06 | gram | 7,5% |
Kolesterol | 81,43 | mg | 27,1% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,2% |
Omega 6 fettsyrer | 0,93 | gram | 37,3% |
Karbohydrater totalt | 38,95 | gram | 13,0% |
Stivelse | 11,21 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,14 | gram | 3,8% |
Mono/disakkarider | 27,74 | gram | 30,8% |
Laktose (melkesukker) | 0,52 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 68,72 | mcg | N/A |
Retinol | 130,69 | mcg | 16,3% |
Vitamin_A | 136,30 | RAE | 17,0% |
Vitamin_D | 1,77 | mcg | 17,7% |
Vitamin_E | 2,93 | mg | 32,5% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,2% |
Vitamin_B2 | 0,11 | mg | 8,0% |
Niacin | 0,27 | mg | 1,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,9% |
B9 Folat | 19,37 | mcg | 6,5% |
Vitamin_B12 | 0,26 | mcg | 13,2% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,40 | mg | 0,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 49,22 | mg | 6,2% |
Jern | 0,70 | mg | 7,0% |
Natrium | 213,96 | mg | 9,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,53 | gram | 10,7% |
Kalium | 111,24 | mg | 3,4% |
Magnesium | 17,93 | mg | 6,0% |
Sink | 0,56 | mg | 6,2% |
Selen | 4,95 | mcg | 9,0% |
Kopper | 0,13 | mg | 14,3% |
Fosfor | 176,58 | mg | 29,4% |
Jod | 10,95 | mcg | 7,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.