Kalorier, allergener og næringsinnhold i Salat med poteter, brokkoli og dill


Rask oversikt over næringsinnhold, energifordeling og pris på oppskriften

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhetEnergiprosent
Kalorier85,52260,66Kcal
Protein5,8317,77gram27,26
Karbohydrat8,1324,78gram38,02
Kostfiber2,066,28gram4,81
Fett2,848,66gram29,88
Mettet fett0,621,89gram
Salt1,334,04gram
Pris på oppskriftenKr 9,35Kr 28,50.-
Hele oppskriften veier1 219 gr totalt
Viser først over her det viktigste næringsinnhold pr 100 gram av oppskriften som den er beskrevet på oppskriftssiden. Under vises det evt allergener og opp til 44 forskjellige beregnede verdier på næringsinnholdet.


Annonse

Annonse




Allergener som er registrert i oppskriften

Allergenet Sennep som forekommer i ingrediensen dijonsennep
Allergenet Sulfitt som forekommer i ingrediensen dijonsennep

Må leses før man lager oppskriften

  • Har du allergi for noe skal du alltid sjekke pakningen på ingrediensen du bruker.
  • Mine data er bare beregnet brukt som en veiledning og hjelp.
  • Ingredienser her som har allergener er for det meste generelle ingredienser, ikke spesifisert produsent
  • Teksten Spor av viser at allergenet kan forekomme i ingrediensen men ikke nødvendigvis. Her må man sjekke pakningen.
Klikk og les her om du har allergier og skal lage oppskriften.

Viktig!
Ønsker du å bruke allergen og næringsinformasjon fra min nettside? Les her:
Mer info om bruk og kopiering av informasjon på nettstedet www.matoppskrift.no




Om disse verdiene, beregning og bruk.

  • Verdiene for protein er fargekodede, med grønn for under 3 gram pr porsjon og rød over.
  • Disse verdiene blir beregnet med data fra mine databaser som inneholder alle ingredienser med næringsverdier.
  • Når ingredienser oppdateres vil og verdiene her bli oppdatert automatisk. Det samme gjelder om oppskriften forandres.
  • Det vil og legges til nye verdier når det blir aktuelt.
  • Om du vil bruke disse dataene på din egen nettside eller i annen forbindelse, så krever jeg en klikkbar link tilbake for nettsider. For trykk skal det oppgis kilde etter vanlige vilkår. For profesjonell bruk tar du kontakt med meg før bruk av disse dataene.
  • Opparbeiding av mine databaser og utvikling av disse beregningene har tatt åresvis og er mitt livsverk. Jeg har opplevd at andre stjeler, kopierer og indekserer disse. Flere har fått lov til det, og det koster ingenting å spørre om lov først. Jeg er ikke vanskelig.
  • Dokumentasjon og forklaring på utregninger finner dere på denne siden: Forklaring på utregning av næringsinnhold på matoppskrift.no sine nettsider



Gå tilbake til oppskriften Salat med poteter, brokkoli og dill her


Fullt og utvidet næringsinnhold for 100 gram av oppskriften på Salat med poteter, brokkoli og dill

NavnVerdiEnhet% av daglig behov
Kilojoule356,17Kj4,1%
Kalorier85,13Kcal4,3%
Protein5,83gram11,7%
Fett2,84gram4,1%
Mettede fettsyrer0,62gram3,1%
Transumettede fettsyrer0,00gram0,0%
Enumettede fettsyrer1,67gram5,6%
Flerumettede fettsyrer0,41gram2,9%
Kolesterol10,33mg3,4%
Omega 3 fettsyrer0,04gram1,5%
Omega 6 fettsyrer0,30gram12,1%
Karbohydrater totalt8,05gram2,7%
Stivelse6,32gramN/A
Kostfiber2,06gram6,9%
Mono/disakkarider1,73gram1,9%
Laktose (melkesukker)0,00gramN/A
Fruktose(fruktsukker)0,00gramN/A
Alkohol vekt/100 g0,00gramN/A
Alkohol vol %0,00%N/A
Beta_karoten512,63mcgN/A
Retinol0,37mcg0,0%
Vitamin_A43,13RAE5,4%
Vitamin_D0,00mcg0,0%
Vitamin_E0,63mg7,0%
Vitamin_B10,20mg15,3%
Vitamin_B20,10mg7,4%
Niacin2,34mg13,8%
Vitamin_B5 Pantotensyre0,00mg0,0%
Vitamin_B6 Pyridoksin0,16mg11,6%
B9 Folat41,35mcg13,8%
Vitamin_B120,09mcg4,3%
Vitamin_C Ascorbinsyre33,21mg44,3%
Vitamin_K Fyllokinon0,00mcg0,0%
Kalsium35,88mg4,5%
Jern1,01mg10,1%
Natrium530,52mg23,1%
Beregnet salt av Natrium1,33gram26,5%
Kalium449,33mg13,6%
Magnesium28,60mg9,5%
Sink0,71mg7,9%
Selen0,02mcg0,0%
Kopper0,32mg35,5%
Fosfor0,51mg0,1%
Jod1,11mcg0,7%




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.