| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 418,28 | 4 564,69 | Kcal | |
| Protein | 5,17 | 56,42 | gram | 4,94 |
| Karbohydrat | 48,92 | 533,86 | gram | 46,78 |
| Kostfiber | 2,14 | 23,35 | gram | 1,02 |
| Fett | 21,96 | 239,65 | gram | 47,25 |
| Mettet fett | 12,51 | 136,52 | gram | |
| Salt | 0,37 | 4,01 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 4,07 | Kr 44,42 | .- | |
| Hele oppskriften veier | 1 091 | gr totalt |
| Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
|---|---|---|---|
| Kilojoule | 1 730,29 | Kj | 19,9% |
| Kalorier | 414,08 | Kcal | 20,7% |
| Protein | 5,17 | gram | 10,3% |
| Fett | 21,96 | gram | 31,4% |
| Mettede fettsyrer | 12,51 | gram | 62,6% |
| Transumettede fettsyrer | 0,50 | gram | 2,0% |
| Enumettede fettsyrer | 6,07 | gram | 20,2% |
| Flerumettede fettsyrer | 1,30 | gram | 9,3% |
| Kolesterol | 51,64 | mg | 17,2% |
| Omega 3 fettsyrer | 0,12 | gram | 4,8% |
| Omega 6 fettsyrer | 1,11 | gram | 44,2% |
| Karbohydrater totalt | 47,87 | gram | 16,0% |
| Stivelse | 20,87 | gram | N/A |
| Kostfiber | 2,14 | gram | 7,1% |
| Mono/disakkarider | 27,00 | gram | 30,0% |
| Laktose (melkesukker) | 0,47 | gram | N/A |
| Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
| Beta_karoten | 113,00 | mcg | N/A |
| Retinol | 172,39 | mcg | 21,5% |
| Vitamin_A | 181,74 | RAE | 22,7% |
| Vitamin_D | 1,60 | mcg | 16,0% |
| Vitamin_E | 1,67 | mg | 18,6% |
| Vitamin_B1 | 0,09 | mg | 7,1% |
| Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,3% |
| Niacin | 0,56 | mg | 3,3% |
| Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
| Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,3% |
| B9 Folat | 6,47 | mcg | 2,2% |
| Vitamin_B12 | 0,08 | mcg | 4,0% |
| Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,61 | mg | 0,8% |
| Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
| Kalsium | 47,00 | mg | 5,9% |
| Jern | 0,68 | mg | 6,8% |
| Natrium | 147,01 | mg | 6,4% |
| Beregnet salt av Natrium | 0,37 | gram | 7,4% |
| Kalium | 148,82 | mg | 4,5% |
| Magnesium | 32,13 | mg | 10,7% |
| Sink | 0,43 | mg | 4,8% |
| Selen | 0,64 | mcg | 1,2% |
| Kopper | 0,15 | mg | 16,6% |
| Fosfor | 3,85 | mg | 0,6% |
| Jod | 5,87 | mcg | 3,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.