Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 494,87 | 2 568,38 | Kcal | |
Protein | 6,77 | 35,14 | gram | 5,47 |
Karbohydrat | 50,37 | 261,42 | gram | 40,71 |
Kostfiber | 3,06 | 15,88 | gram | 1,23 |
Fett | 28,91 | 150,04 | gram | 52,57 |
Mettet fett | 17,98 | 93,32 | gram | |
Salt | 0,37 | 1,94 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,10 | Kr 16,09 | .- | |
Hele oppskriften veier | 519 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 2 035,32 | Kj | 23,4% |
Kalorier | 487,97 | Kcal | 24,4% |
Protein | 6,77 | gram | 13,5% |
Fett | 28,91 | gram | 41,3% |
Mettede fettsyrer | 17,98 | gram | 89,9% |
Transumettede fettsyrer | 0,81 | gram | 3,2% |
Enumettede fettsyrer | 6,97 | gram | 23,2% |
Flerumettede fettsyrer | 1,01 | gram | 7,2% |
Kolesterol | 68,11 | mg | 22,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,14 | gram | 5,4% |
Omega 6 fettsyrer | 0,51 | gram | 20,5% |
Karbohydrater totalt | 48,68 | gram | 16,2% |
Stivelse | 32,96 | gram | N/A |
Kostfiber | 3,06 | gram | 10,2% |
Mono/disakkarider | 15,73 | gram | 17,5% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 163,94 | mcg | N/A |
Retinol | 249,86 | mcg | 31,2% |
Vitamin_A | 263,42 | RAE | 32,9% |
Vitamin_D | 3,37 | mcg | 33,7% |
Vitamin_E | 0,95 | mg | 10,6% |
Vitamin_B1 | 0,13 | mg | 10,2% |
Vitamin_B2 | 0,03 | mg | 2,4% |
Niacin | 0,68 | mg | 4,0% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 4,7% |
B9 Folat | 8,73 | mcg | 2,9% |
Vitamin_B12 | 0,03 | mcg | 1,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,96 | mg | 1,3% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 18,68 | mg | 2,3% |
Jern | 0,91 | mg | 9,1% |
Natrium | 149,31 | mg | 6,5% |
Beregnet salt av Natrium | 0,37 | gram | 7,5% |
Kalium | 195,80 | mg | 5,9% |
Magnesium | 30,97 | mg | 10,3% |
Sink | 0,66 | mg | 7,3% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,18 | mg | 19,5% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 8,85 | mcg | 5,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.