Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 433,93 | 847,75 | Kcal | |
Protein | 6,40 | 12,50 | gram | 5,89 |
Karbohydrat | 39,82 | 77,79 | gram | 36,7 |
Kostfiber | 1,81 | 3,54 | gram | 0,83 |
Fett | 27,27 | 53,28 | gram | 56,55 |
Mettet fett | 16,24 | 31,73 | gram | |
Salt | 0,51 | 1,00 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,51 | Kr 10,76 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 172 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 809,69 | Kj | 20,8% |
Kalorier | 434,03 | Kcal | 21,7% |
Protein | 6,40 | gram | 12,8% |
Fett | 27,27 | gram | 39,0% |
Mettede fettsyrer | 16,24 | gram | 81,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,45 | gram | 1,8% |
Enumettede fettsyrer | 7,23 | gram | 24,1% |
Flerumettede fettsyrer | 1,32 | gram | 9,4% |
Kolesterol | 126,49 | mg | 42,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,15 | gram | 6,0% |
Omega 6 fettsyrer | 1,12 | gram | 44,8% |
Karbohydrater totalt | 39,82 | gram | 13,3% |
Stivelse | 10,44 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,81 | gram | 6,0% |
Mono/disakkarider | 29,39 | gram | 32,7% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 109,92 | mcg | N/A |
Retinol | 200,70 | mcg | 25,1% |
Vitamin_A | 209,74 | RAE | 26,2% |
Vitamin_D | 2,72 | mcg | 27,2% |
Vitamin_E | 1,92 | mg | 21,3% |
Vitamin_B1 | 0,09 | mg | 7,2% |
Vitamin_B2 | 0,13 | mg | 9,3% |
Niacin | 0,39 | mg | 2,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,06 | mg | 4,2% |
B9 Folat | 21,66 | mcg | 7,2% |
Vitamin_B12 | 0,38 | mcg | 19,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 42,91 | mg | 5,4% |
Jern | 1,86 | mg | 18,6% |
Natrium | 204,80 | mg | 8,9% |
Beregnet salt av Natrium | 0,51 | gram | 10,2% |
Kalium | 163,20 | mg | 4,9% |
Magnesium | 37,59 | mg | 12,5% |
Sink | 0,93 | mg | 10,4% |
Selen | 6,52 | mcg | 11,9% |
Kopper | 0,27 | mg | 30,4% |
Fosfor | 163,06 | mg | 27,2% |
Jod | 14,86 | mcg | 9,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.