Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 169,02 | 344,63 | Kcal | |
Protein | 21,36 | 43,55 | gram | 50,55 |
Karbohydrat | 2,28 | 4,65 | gram | 5,39 |
Kostfiber | 0,15 | 0,31 | gram | 0,17 |
Fett | 8,24 | 16,80 | gram | 43,87 |
Mettet fett | 4,57 | 9,32 | gram | |
Salt | 0,40 | 0,82 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 11,88 | Kr 24,22 | .- | |
Hele oppskriften veier | 816 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 706,42 | Kj | 8,1% |
Kalorier | 169,08 | Kcal | 8,5% |
Protein | 21,36 | gram | 42,7% |
Fett | 8,24 | gram | 11,8% |
Mettede fettsyrer | 4,57 | gram | 22,8% |
Transumettede fettsyrer | 0,15 | gram | 0,6% |
Enumettede fettsyrer | 1,99 | gram | 6,6% |
Flerumettede fettsyrer | 0,60 | gram | 4,3% |
Kolesterol | 54,74 | mg | 18,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 4,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,46 | gram | 18,5% |
Karbohydrater totalt | 2,28 | gram | 0,8% |
Stivelse | 2,01 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,15 | gram | 0,5% |
Mono/disakkarider | 0,27 | gram | 0,3% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 39,80 | mcg | N/A |
Retinol | 63,50 | mcg | 7,9% |
Vitamin_A | 66,79 | RAE | 8,3% |
Vitamin_D | 0,61 | mcg | 6,1% |
Vitamin_E | 0,78 | mg | 8,7% |
Vitamin_B1 | 0,21 | mg | 16,3% |
Vitamin_B2 | 0,13 | mg | 9,2% |
Niacin | 8,28 | mg | 48,7% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,64 | mg | 45,9% |
B9 Folat | 10,24 | mcg | 3,4% |
Vitamin_B12 | 0,38 | mcg | 18,8% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,63 | mg | 3,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 45,26 | mg | 5,7% |
Jern | 0,41 | mg | 4,1% |
Natrium | 160,36 | mg | 7,0% |
Beregnet salt av Natrium | 0,40 | gram | 8,0% |
Kalium | 346,42 | mg | 10,5% |
Magnesium | 29,97 | mg | 10,0% |
Sink | 0,79 | mg | 8,8% |
Selen | 9,43 | mcg | 17,1% |
Kopper | 0,04 | mg | 5,0% |
Fosfor | 247,35 | mg | 41,2% |
Jod | 3,44 | mcg | 2,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.