Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 194,56 | 376,46 | Kcal | |
Protein | 9,03 | 17,47 | gram | 18,56 |
Karbohydrat | 30,34 | 58,71 | gram | 62,37 |
Kostfiber | 0,51 | 0,99 | gram | 0,52 |
Fett | 3,68 | 7,12 | gram | 17,02 |
Alkohol | 1,51 | |||
Mettet fett | 0,85 | 1,64 | gram | |
Salt | 0,50 | 0,97 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,76 | Kr 11,15 | .- | |
Hele oppskriften veier | 774 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 827,15 | Kj | 9,5% |
Kalorier | 195,77 | Kcal | 9,8% |
Protein | 9,03 | gram | 18,1% |
Fett | 3,68 | gram | 5,3% |
Mettede fettsyrer | 0,85 | gram | 4,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 1,44 | gram | 4,8% |
Flerumettede fettsyrer | 0,87 | gram | 6,2% |
Kolesterol | 82,31 | mg | 27,4% |
Omega 3 fettsyrer | 0,22 | gram | 9,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,64 | gram | 25,8% |
Karbohydrater totalt | 30,56 | gram | 10,2% |
Stivelse | 23,75 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,51 | gram | 1,7% |
Mono/disakkarider | 5,62 | gram | 6,2% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,42 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,53 | % | N/A |
Beta_karoten | 32,76 | mcg | N/A |
Retinol | 38,32 | mcg | 4,8% |
Vitamin_A | 41,04 | RAE | 5,1% |
Vitamin_D | 2,02 | mcg | 20,2% |
Vitamin_E | 1,69 | mg | 18,7% |
Vitamin_B1 | 0,09 | mg | 7,1% |
Vitamin_B2 | 0,14 | mg | 10,0% |
Niacin | 1,40 | mg | 8,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,23 | mg | 16,7% |
B9 Folat | 27,36 | mcg | 9,1% |
Vitamin_B12 | 0,87 | mcg | 43,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,03 | mg | 2,7% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 28,51 | mg | 3,6% |
Jern | 0,72 | mg | 7,2% |
Natrium | 200,67 | mg | 8,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,50 | gram | 10,0% |
Kalium | 170,47 | mg | 5,2% |
Magnesium | 20,95 | mg | 7,0% |
Sink | 1,03 | mg | 11,5% |
Selen | 0,03 | mcg | 0,1% |
Kopper | 0,24 | mg | 27,0% |
Fosfor | 5,90 | mg | 1,0% |
Jod | 10,76 | mcg | 7,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.