Fotograf:
Kylling.no
Bærgrøt med råkrem inneholder
139 Kalorier,
15 g Karbo,
1 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Bærgrøt med råkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bærgrøt med råkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5766 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bærgrøt med råkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.90 | 541.19 | Kcal |
Protein | 1.07 | 4.17 | gram |
Karbohydrat | 15.04 | 58.60 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 1.99 | gram |
Fett | 8.16 | 31.79 | gram |
Mettet fett | 4.79 | 18.66 | gram |
Salt | 0.02 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.28 | Kr 12.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 559 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og sukker og tilsett bærene. Kok til bærene er møre og smak til med evt. mer sukker.
Rør potetmel ut i kaldt vann. Ta kjelen til side og tilsett potetmeljevningen i en tynn stråle under omrøring. Sett kjelen tilbake på platen og kok raskt opp. Avkjøl bærgrøten og ha den i serveringsskål. Dryss på et tynt lag sukker slik at det ikke blir hinne på grøten.
Pisk fløten stiv. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Bland krem og eggedosis og server råkremen straks. Blir kremen stående, vil den skille seg. Skal du lage kremen på forhånd, kan du tilsette et par plater gelatin. Da vil kremen holde seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22918)
Kategori:
Grøt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-08
Oppdatert dato:2006-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift