Bangers i rom saus inneholder
234 Kalorier,
7 g Karbo,
14 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Bangers i rom saus har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bangers i rom saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5079 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bangers i rom saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 234.09 | 138.99 | Kcal |
Protein | 14.47 | 8.59 | gram |
Karbohydrat | 7.40 | 4.39 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 16.29 | 9.67 | gram |
Mettet fett | 5.76 | 3.42 | gram |
Salt | 3.08 | 1.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 28.58 | Kr 16.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 475 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr pølsene brune i litt olivenolje. Tørk av de på papir. Del hver pølse i 3 deler. La de trekke i en bolle med rom for 2 timer. Ha de i ett ildfast fat og dryss over sukker. Se etter at de er helt dekket med rom og sukker. Stek i ovnen ved 165°C i ca 15-20 minutter. Server med cocktail pinner som snacks.
Bangers er en tradisjonell irsk pølse. Se egen oppskrift på hjemmelagde bangers.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14278)
Kategori:
Snacks
Land:
Irland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-05
Oppdatert dato:2003-06-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift