Blåbæris-sufflé inneholder
222 Kalorier,
25 g Karbo,
2 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Blåbæris-sufflé har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåbæris-sufflé er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5815 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blåbæris-sufflé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.27 | 405.64 | Kcal |
Protein | 1.85 | 3.38 | gram |
Karbohydrat | 25.14 | 45.88 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.09 | gram |
Fett | 12.69 | 23.16 | gram |
Mettet fett | 7.89 | 14.40 | gram |
Salt | 0.06 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.87 | Kr 7.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 095 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør isen myk. Pisk kremen. Bland forsiktig sammen. Rør inn blåbærsyltetøy. Pakk isene i en høy suffléform med rette kanter.
Fest en ca 5 cm høy pappskive rundt hele kanten på formen slik at den blir enda høyere. Og pakk isen helt opp.
Sett formen i fryseren i minst 4 timer.
Før servering løsnes pappringen fra formen. Server direkte fra formen. Pynt evt. med blå druer, blåbær og mynteblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8438)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.