Blåbæris-sufflé





Blåbæris-sufflé inneholder 226 Kalorier, 26 g Karbo, 2 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Blåbæris-sufflé har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blåbæris-sufflé er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
0,75litervaniljeis
0,25literkremfløte
3dlsøtt blåbærsyltetøy
1klase(r)blå druer, stor
mynteblader


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåbæris-sufflé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier226.01412.47Kcal
Protein1.843.36gram
Karbohydrat25.7747.03gram
Kostfiber0.050.09gram
Fett12.8323.41gram
Mettet fett8.2615.07gram
Salt0.070.12gram
Pris på oppskriftenKr 3.87Kr 7.06Kroner
Hele oppskriften veier1 095 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør isen myk. Pisk kremen. Bland forsiktig sammen. Rør inn blåbærsyltetøy. Pakk isene i en høy suffléform med rette kanter.

Fest en ca 5 cm høy pappskive rundt hele kanten på formen slik at den blir enda høyere. Og pakk isen helt opp.

Sett formen i fryseren i minst 4 timer.

Før servering løsnes pappringen fra formen. Server direkte fra formen. Pynt evt. med blå druer, blåbær og mynteblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8438)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere: 4794 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.