Fotograf:Kylling.no så enkelt - så godt! Er du glad i blåmuggost, vil du garantert elske denne sausen. Server den til biff, lettkokte grønnsakereller bland den inn i rykende varm pasta.
Smuldre osten i en liten kjele og hell i fløten. Kok opp og rør godt slik at osten smelter i fløten.
Blåmuggoster kommer i både milde og sterke utgaver, og styrken på osten vil påvirke sausen. Smak deg fram og tilsett mer ost eller mer fløte for å få sausen akkurat slik du vil ha den.
Har du osterester er dette en fin måte å bli kvitt dem på.
Litt finrevet sitronskall og litt sitronsaft setter en ekstra spiss på sausen.
Sausen kan også avkjøles og sereveres som dipp til grønnsaker eller chips.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 20578)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Saus Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2005-10-22
Oppdatert dato:2022-02-28