Fotograf:
Diageo Norway
En søt og varmende nyttårsdrink som garantert
vil få opp temperaturen i kroppen når man skal
ut å se på fyrverkeriet. Serveres gjerne rykende
varm, rett fra kjelen, med en tvist av appelsin og
nelliker. -Den perfekte nyttårstoddyen Oppskriften inneholder
162 Kalorier,
6 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Blazing T-10 Toddy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blazing T-10 Toddy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.83 | 203.10 | Kcal |
Protein | 0.02 | 0.03 | gram |
Karbohydrat | 6.05 | 7.59 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 19.65 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 24.97 | Kr 31.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 126 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,95 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stikk 6-7 nellikspiker i en remse appelsinskall, og legg det i bunnen av et forvarmet brandyglass.
Kok opp 4 cl vann i en kjele og tilsett 1 ts demerarasukker. Hell oppi Tanqueray Ten, portvin og
cherry brandy.
Hell drinken over appelsinskallet og nelliken i et brandysnifter glass, og server til
forfrosne gjester.
NB: Har du lyst til å briljere litt ekstra, sett fyr på blandingen for å karamellisere sukkeret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Jesper Høst
(Intern: 30023)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Varme drikker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-15
Oppdatert dato:2012-12-15
Lesere:
1492 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift