Blodpannekake m/saus



Ingredienser

1/2 l blod,
1/2 l melk,
1 1/2 ts salt,
1/4 ts nellik,
1 ss sukker,
hvetemel og
rugmel.




Fremgangsmåte:

Alt blandes til en tynn pannekakerøre. Bruk minst mulig mel, og la røren stå og svelle. Serveres med rørte tyttebær og brunostsaus.

Saus: 1/2 l melk og ca. 75 g brunost (ikke geitost) kokes til en jevn, fin saus. En tanke hvetemel utrørt i en liten fløteskvett kan tilsettes om man ønsker det.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18374)
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-02
Oppdatert dato:2004-08-02


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Blodpannekaker.Blodpannekaker.
Denne retten har 121,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.