Fotograf:Knut Pettersen Dette er ikke så vanlig mat idag men er virkelig tradisjonsmat som ble brukt i slaktetiden på gårdene. Denne blir en stor porsjon. Blod får en kjøpt hos slakterer, men her hos oss må vi bestille det. For dere som ikke er vampyrer så smaker det litt metallaktig, men selvfølgelig med så mye krydder vil smaken dempe seg.
Bland blod og 5 dl. vann og alt krydderet og mel sammen. Ha så i tilslutt 5 dl. vann eller melk, eller nok til en grei konsistens. Rør om og steik det slik som du steiker pannekaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 2519)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Diett/allergi:
Uten melk Land:
Norge Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2019-08-01