Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 327 | kilojoule |
Kcal | 77 | kalorier |
Protein | 18.8 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | 0 | gram |
Fett | 0.2 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Blodpannekaker | 4.2 | 120,49 | 0,47 | 9,52 | 19,08 | 2,88 |
Blodpudding | 3.7 | 250,79 | 14,15 | 12,77 | 17,71 | 5,23 |
Blodklubb | 3.5 | 70,3 | 0,22 | 16,89 | 0,14 | 5,54 |
Blodpølse av rein | 3 | 169,72 | 0,86 | 12,11 | 27,73 | 3,11 |
Blodsveler | 4.5 | 61,31 | 0,79 | 6,77 | 6,78 | 2,51 |
Blodpannekaker 2 | 3 | 156,68 | 6,26 | 13,76 | 11,11 | 4,76 |
Blodpølse fra Hanna Eliassen | 4 | 182,81 | 8,45 | 12,21 | 13,87 | 4,56 |
Elgpølse | 2.7 | 261,35 | 20,6 | 15,39 | 2,06 | 20,64 |
Spekepølse 1 | 4 | 252,95 | 19,92 | 15,71 | 1,51 | 22,72 |
Blodklubb (flatklubb) fra Ringsaker | 3.5 | 76,89 | 0,23 | 18,57 | 0,09 | 6,03 |
Blodpudding 2 | 3.5 | 141,84 | 5,06 | 9,55 | 13,74 | 3,57 |
Blodpudding fra Rogaland | 3 | 164,94 | 8,18 | 8,62 | 13,86 | 3,28 |
Blodklubb 2 | 3 | 221,61 | 7,27 | 7,69 | 29,57 | 2,97 |
Blodpølse fra Jølster | 2.5 | 167,87 | 10,39 | 9,3 | 8,69 | 3,93 |
Blodpølse fra Sokndal | 2.5 | 211,41 | 10,27 | 15,58 | 13,6 | 5,31 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Kalv nyre rå | 414 | 98,94 | 3,12 | 15,76 | 0,85 |
Lungemos, kjøpt | 500 | 120 | 7,1 | 13,4 | 0,5 |
Kalv lever rå | 585 | 139,81 | 4,85 | 19,93 | 2,91 |
Mydland blodpølse | 1197 | 286,08 | 15,9 | 10,4 | 24,2 |
Rema 1000 lungemos 400gr | 733 | 175,18 | 12 | 14 | 3 |
Reinsdyr marg | 3270 | 781,53 | 83,4 | 6,9 | 0 |
Elg lever rå | 544 | 130,01 | 2,1 | 22 | 5,4 |
Brødrene Ringstad Blodklubb 500g | 1366 | 326,47 | 18,4 | 11 | 29,4 |
Reinsdyr hjerte rå | 456 | 108,98 | 3 | 19,5 | 0 |
Gåselever | 556 | 132,88 | 4,28 | 16,37 | 6,32 |
Brødrene Ringstad Okselever ca 800g | 523 | 124,99 | 3,2 | 20,3 | 0 |
Storfe nyrer | 431 | 103 | 3,09 | 17,4 | 0,29 |
Lam hjerte rå | 510 | 121,89 | 5,68 | 16,47 | 0,21 |
Lever, svin, rå | 504 | 120 | 3,4 | 21,4 | 0,8 |
Lever, rein, rå | 539 | 128 | 4,1 | 19,5 | 3,3 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.