Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 1823 | kilojoule |
Kcal | 435.7 | kalorier |
Protein | 7 | gram |
Karbo | 2 | gram |
Sukker | gram | |
Kostfiber | gram | |
Fett | 45 | gram |
Mettet fett | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Gåselever med svart trompetsopp og purre | 4 | 68,35 | 3,27 | 4,69 | 4,18 | 19,85 |
Helstekt kalkun | 3.5 | 103,54 | 3,19 | 15,74 | 2,51 | 10,86 |
Kyllingpostei | 2 | 144,01 | 7,09 | 17,24 | 0,7 | 13,53 |
Foie gras på kirsebærkompott | 3 | 72,39 | 1,17 | 4,93 | 10,18 | 27,05 |
Gåseleverpostei | 3 | 234,17 | 21,86 | 5,21 | 2,24 | 26,04 |
Foie Gras terrine med lettsaltet agurk og bringebær vinaigrette | 3 | 96,82 | 1,11 | 4,3 | 3,05 | 33,87 |
Kyllingpate til julefrokosten | 3 | 151,2 | 7,44 | 17,82 | 1,19 | 18,34 |
Kalvebrissel med trøfler | 3 | 199,83 | 15,54 | 9,89 | 2,99 | 30,73 |
Gåseleverspekkete kyllinglår | 3 | 134,75 | 9,14 | 5,56 | 5,36 | 8,62 |
Prinsessevaktel | 3 | 118,5 | 5,48 | 6,96 | 10,05 | 12,53 |
Foie gras terrine | 3 | 128,35 | 3,26 | 12,45 | 5,43 | 65,17 |
Fylt kyllingfilet med gåse- /andelever | 3 | 101,89 | 3,57 | 11,46 | 5,35 | 16,39 |
Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever | 3 | 138,35 | 6,87 | 15,78 | 2,04 | 27,05 |
Gåseleverfylt kalkunrull | 3 | 136,88 | 6,52 | 19,18 | 0,34 | 18,97 |
Kalkunbiff med gåselever | 3 | 113,75 | 6,4 | 6,55 | 3,11 | 13,91 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Kalv lever rå | 585 | 139,81 | 4,85 | 19,93 | 2,91 |
Finsbråten lungemos | 1197 | 286,08 | 25 | 10 | 6 |
Lam hjerte rå | 510 | 121,89 | 5,68 | 16,47 | 0,21 |
Storfe nyrer | 431 | 103 | 3,09 | 17,4 | 0,29 |
Blod, okse, rå | 327 | 77 | 0,2 | 18,8 | 0 |
Elg lever rå | 544 | 130,01 | 2,1 | 22 | 5,4 |
Andelevermousse m/armagnac | 1798 | 429,72 | 44 | 6 | 2 |
Brødrene Ringstad Okselever ca 800g | 523 | 124,99 | 3,2 | 20,3 | 0 |
Andelever | 569 | 135,99 | 4,64 | 18,74 | 3,53 |
Lam hjerne rå | 510 | 121,89 | 8,58 | 10,4 | 0 |
Gåselever | 556 | 132,88 | 4,28 | 16,37 | 6,32 |
Gilde matblod av svin | 303 | 72,41 | 0,3 | 17,4 | 0 |
Lever, lam, rå | 538 | 128 | 4,1 | 20,7 | 2 |
Lam nyrer rå | 406 | 97,03 | 2,95 | 15,75 | 0,82 |
Svin hjerte rått | 493 | 117,82 | 4,36 | 17,27 | 1,33 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.