Fotograf:
Kylling.no
Fylt kyllingfilet med gåse- /andelever inneholder
102 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fylt kyllingfilet med gåse- /andelever har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt kyllingfilet med gåse- /andelever er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6080 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt kyllingfilet med gåse- /andelever!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.05 | 514.07 | Kcal |
Protein | 11.47 | 57.78 | gram |
Karbohydrat | 5.35 | 26.95 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 6.20 | gram |
Fett | 3.59 | 18.08 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 8.77 | gram |
Salt | 0.47 | 2.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.39 | Kr 82.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 022 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med gås-/andelever, frisk timian og et dryss med salt og pepper. Surr en skive parmaskinke rundt hver filet. Legg dem over i en ildfast form og stek i ovn ved 180 °C i ca. 20 minutter.
Server fylt kyllingfilet med søtpotetmos og eplespinat
Søtpotetmos
Skrell og skjær potetene i biter. Kok dem møre i vann i 25 minutter. Hell av vannet, mos potetene og smak til med smør, salt og nykvernet pepper.
Eplespinat
Fres eplebiter og finhakket sjalottløk lett i smør i en stekepanne med høye kanter. Sett hvitløkbåtene på en gaffel og gni dem inn i pannen noen ganger mens eplebitene freses. Skyll og rens spinaten og ha den i pannen. La spinaten dampe noen minutter til den synker sammen. Dryss over muskat og grovmalt salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25282)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-18
Oppdatert dato:2008-11-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift