Fotograf:
Melk.no
Urteost i kyllingbryst med paprika inneholder
149 Kalorier,
12 g Karbo,
12 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Urteost i kyllingbryst med paprika har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urteost i kyllingbryst med paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4041 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urteost i kyllingbryst med paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.69 | 643.98 | Kcal |
Protein | 11.97 | 51.84 | gram |
Karbohydrat | 12.05 | 52.19 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.86 | gram |
Fett | 5.75 | 24.90 | gram |
Mettet fett | 3.13 | 13.56 | gram |
Salt | 3.91 | 16.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.70 | Kr 37.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 732 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt en liten lomme på langs i kyllingfileten og tilsett ca. en spiseskje med ost i lommen. Lukk lommen med en coctailpinne.
Krydre filetene på begge sidene med salt, pepper og paprikapulver. Brun filetene i stekepanne ved høy varme.
Filetene legges over i en ildfast form og stekes ved 175 ºC i ca. 15 minutter.
Saus:
Tilsett finhakket løk og finhakket paprika i en kjele med smør, la det surre ved middels varme til løken er blank og myk. Tilsett 3 dl kyllingbuljong og la det hele stå og småkoke i ca. 5 minutter.
Hvis du ønsker en saus uten biter, kan du kjøre blandingen i en hurtigmikser eller kjøre den glatt med en stavmikser. Tilsett 2 ts hvetemel i matyoghurten og rør til melet er godt blandet. Tilsett matyoghurten i sausen under omrøring samt resten av urteosten.
Varm opp sausen til like under kokpunktet og smak til slutt til med salt og pepper.
Retten serveres med f. eks kokt ris eller råstekte poteter og wokede grønnsaker
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 23682)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2007-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift