Fotograf:Kylling.no
Rødvinsmarinerte kyllinglår inneholder 175 Kalorier, 0 g Karbo, 12 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Rødvinsmarinerte kyllinglår har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland marinaden og legg i kyllinglårene. La dem ligge i marinaden 3-4 timer eller natten over. Ta opp lårene fra marinaden og stek dem i ovnen ved 200 °C i ca. 1/2 time. Spe med marinaden. Server kyllinglårene med ris og en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968283)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2019-01-01