Fotograf:Kylling.no Rask kyllingrett med ovnsbakte poteter
Ingredienser
kyllingfilet
poteter
brokkoli
Fremgangsmåte:
Skrell potetene og skjær dem i båter. Legg potetbåtene i en ildfast form og pensle olje over. Stek potetene i stekeovnen ved 200 °C i omtrent 1/2 time. Dryss filetene med salt og pepper. Stem dem i smør i middels varm panne i ca. 3 minutter på hver side. Server med lettkokt brokkoli eller andre grønnsaker.
Kantarell- og sjampinjongsaus fra pose er et godt sausalternativ.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968161)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2018-08-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.