Fotograf:
Kylling.no
Sprøstekte kyllinglår med tidliggrønnsaker og vaktelegg inneholder
149 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Sprøstekte kyllinglår med tidliggrønnsaker og vaktelegg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sprøstekte kyllinglår med tidliggrønnsaker og vaktelegg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5680 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sprøstekte kyllinglår med tidliggrønnsaker og vaktelegg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 149.23 | 479.27 | Kcal |
Protein | 6.61 | 21.23 | gram |
Karbohydrat | 4.12 | 13.23 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 4.66 | gram |
Fett | 11.49 | 36.90 | gram |
Mettet fett | 2.32 | 7.45 | gram |
Salt | 0.12 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.33 | Kr 13.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 285 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Krydre og brun kyllinglårene i stekepannen med skinnsiden ned. Stek dem videre i stekeovnen ved 220 °C ca. 12
minutter.
La kyllinglårene hvile. Skjær grønnsakene i staver og kok dem så vidt i lettsaltet vann. Kok vakteleggene ca. 2 minutter.
Ben ut kyllinglårene og del kjøttet i passe biter. Anrett på fat sammen med grønnsaker og vaktelegg. Bland alt til vinaigretten og hell den over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24040)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-23
Oppdatert dato:2007-06-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift