Fotograf:
Kylling.no
Kyllingform med potetskiver inneholder
160 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Kyllingform med potetskiver har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingform med potetskiver er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8618 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingform med potetskiver!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.72 | 739.90 | Kcal |
Protein | 8.89 | 41.18 | gram |
Karbohydrat | 7.44 | 34.47 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 4.17 | gram |
Fett | 9.69 | 44.89 | gram |
Mettet fett | 4.15 | 19.22 | gram |
Alkohol | 0.77 % | | | |
Salt | 0.72 | 3.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.91 | Kr 18.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 853 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,63 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne oppskriften ble én av vinnerne i en potetkonkurranse i samarbeid med Norsk Ukeblad og Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker. Vinneren er Torunn Tronvang, Kongsvinger.
Kok potetene til de nesten er møre. Skjær opp i skiver og fordel potetskivene i bunnen av en smurt ildfast form. Del kyllingen i biter og fortsett så lagvis med kylling, poteter og gressløk til toppen av formen. Smelt smør og bland i hakket hvitløk, mel, vann og buljong. Kok ca. 3 min. Bland så i fløte, majones og hvitvin. Hell den ferdige sausen over potet- og kyllingformen.
Spre over ost, paprikapulver og kruspersille. Sett formen i ovn, ca. 200°C ca. 30 min. Server med salat og godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968190)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift