Fotograf:
Kylling.no
Tyttebærglasert kyllingfilet inneholder
135 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Tyttebærglasert kyllingfilet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tyttebærglasert kyllingfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4908 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tyttebærglasert kyllingfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.82 | 740.38 | Kcal |
Protein | 9.10 | 49.97 | gram |
Karbohydrat | 11.27 | 61.89 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.68 | gram |
Fett | 5.56 | 30.53 | gram |
Mettet fett | 3.12 | 17.13 | gram |
Alkohol | 0.28 % | | | |
Salt | 0.48 | 2.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.39 | Kr 51.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 295 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha alt til tyttebærglasuren i en kjele og kok opp. La glasuren boblekoke i ca. 10 minutter til den blir som en tykk saus. Kjør sammen glasuren med en stavmikser eller i en matprosessor.
Legg kyllingfiletene i en ildfast form med et par smørklatter under. Pensle filetene raust med tyttebærglasuren og stek dem ved 180 °C i ca. 15-20 minutter. La filetene hvile noen minutter før servering for at kjøttsaften skal få satt seg. Resten av tyttebærglasuren serveres ved siden av, på samme måte som tyttebærsyltetøy.
Server tyttebærglaserte kyllingfileter med rødløk som er surret i balsamico og sukker, grønne erter, stekt sopp, soppsaus og krokettpoteter.
Soppsaus:
Bløtlegg soppen i vann i ca. 30 minutter, ta vare på bløtleggingsvannet. Klem ut fuktigheten av soppen.
Fres sopp og løk i smøret. Tilsett melet og spe med varm kraft, bløtleggingsvann og fløte. La sausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med salt, kvernet pepper og sitronsaft.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25276)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-18
Oppdatert dato:2008-11-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift