Fotograf:Kylling.no
Poulet aux herbs (kylling med urter) inneholder 139 Kalorier, 3 g Karbo, 17 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Poulet aux herbs (kylling med urter) har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær bagett (loff) i terninger og rist dem i stekepannen med smør, hakket hvitløk og krydderurter. Fyll brødterningene i kyllingen og legg kyllingen i en ildfast form. Bland salt og pepper i smeltet smør og pensle over kyllingen. Hell 1/2 - 1 dl vann i formen og legg i noen båter hvitløk med skallet på. Sett kyllingen midt i stekeovnen ved 160 °C og stek i ca. 1 1/2 time. Er det en stor kylling trenger den nok litt lenger steketid. Pensle kyllingen med smør underveis.
Etter omtrent halvgått tid kan du eventuelt stikke kyllingen med en spiss kniv jevnt over det hele for å få stekesjyen til å renne ned i formen. På denne måten renner ikke så mye stekesjy ut under oppdeling. På fransk manér deles kyllingen opp i serveringsstykker på kjøkkenet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968279)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Frankrike Innlagt dato:2002-05-22
Oppdatert dato:2019-01-02