1 pose Toro Bali Kyllinggryte
3 dl fløte
4 kyllingfileter i strimler
1 pose wokgrønnsaker
1 rød chili (alt. sambal)
Litt fersk revet ingefær
Revet ost
Fremgangsmåte:
Bali Kyllinggryte egner seg fint til gratinering. Denne retten er enkel å lage på forhånd, og passer like godt som varmlunsj som til middag.
Stek kyllingstrimlene raskt i stekepanne eller wokpanne. Ha i wokgrønnsakene sammen med revet ingefær og finhakket chili etter eget ønske.
Lag Baligryten med 2 dl vann og 3 dl fløte. Legg kyllingen og grønnsakene i en ildfast form og hell over sausen.
Strø over revet ost. Gratineres i ovn ved 225 °C i 15-20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Toro
(Intern: 17737)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-05-15
Oppdatert dato:2004-05-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.