Fotograf:
Matoppskrift.no
Kylling i appelsin- og honningsaus inneholder
140 Kalorier,
6 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kylling i appelsin- og honningsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling i appelsin- og honningsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13867 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling i appelsin- og honningsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.10 | 729.12 | Kcal |
Protein | 10.14 | 52.77 | gram |
Karbohydrat | 5.86 | 30.50 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.83 | gram |
Fett | 8.42 | 43.82 | gram |
Mettet fett | 3.87 | 20.14 | gram |
Salt | 0.59 | 3.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.95 | Kr 25.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 082 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør sammen soyasaus, honning, olje og 1/3 av appelsinsaften. Pensle kyllingen med blandingen og strø med sesamfrø. Stek ved 250 C i ca 40 minutter. Del kyllingen i åtte og hold den varm.
Kok ut stekesjyen med resten av appelsinsaften, litt vann og fløte.
Kna sammen hvetemel og smør og jevn sjyen. Smak til med pepper og evt. litt mer soyasaus.
Legg kyllingstykkene i et dypt fat. Hell over sausen og pynt med halve appelsinskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12126)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift