Fotograf:
Kylling.no
Kyllinglår med pepperrot og gressløksmør inneholder
234 Kalorier,
0 g Karbo,
15 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Kyllinglår med pepperrot og gressløksmør har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllinglår med pepperrot og gressløksmør er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3785 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllinglår med pepperrot og gressløksmør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.74 | 1 063.52 | Kcal |
Protein | 15.24 | 69.34 | gram |
Karbohydrat | 0.16 | 0.73 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 0.55 | gram |
Fett | 19.10 | 86.91 | gram |
Mettet fett | 7.48 | 34.03 | gram |
Salt | 0.72 | 3.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.08 | Kr 36.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 820 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
Forvarm ovnen til 180 °C. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet. Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne. Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 ºC i ca.1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25857)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-03
Oppdatert dato:2009-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift