Fotograf:
Kylling.no
Helstekt kylling med urtesaus inneholder
120 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Helstekt kylling med urtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt kylling med urtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7637 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt kylling med urtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.41 | 415.35 | Kcal |
Protein | 12.52 | 43.19 | gram |
Karbohydrat | 4.91 | 16.94 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 1.59 | gram |
Fett | 5.53 | 19.08 | gram |
Mettet fett | 2.96 | 10.21 | gram |
Salt | 0.93 | 3.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.40 | Kr 18.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 380 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene, pensle kyllingen og bind sammen bena. Stek ved 180–200 °C i ca. 1¼ time. Pensle gjerne under stekingen. La kyllingen hvile 10–15 minutter før den skjæres opp. Server med ris og urtesaus.
Tips
Skjær små snitt i skinnet på kyllingbrystet og fyll med skiver av hvitløk og urter.
Grønn urtesaus
Ha erter og spinat (grønn salat) i en kjele sammen med litt smør og fres det noen sekunder. Hell over buljong og melk og la det koke opp. Hell blandingen over i en hurtigmikser sammen med hakkede urter og kjør til en glatt saus. Tilsett crème fraîche. Hell sausen tilbake i kjelen og smak til med salt og pepper. Pisk gjerne inn litt kaldt smør for å få sausen blank.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18593)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-14
Oppdatert dato:2004-11-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift