Fotograf:Kylling.no
Helstekt kylling med løkstuffing inneholder 82 Kalorier, 2 g Karbo, 14 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Helstekt kylling med løkstuffing har ingen allergener
Helstekt kylling med løkstuffing er: Ikke vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 3888 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt kylling med løkstuffing!
Legg kyllingen i en ildfast form. Rens løk og skjær dem i båter. Fyll noen av løkbåtene inne i hulrommet på kyllingen og dryss resten i formen. Bind sammen kyllinglårene med hyssing. Pensle kyllingen med smeltet smør tilsatt salt, pepper og eventuelt et urtekrydder. Sett kyllingen inn i ovnen ved 160 °C og stek den i ca. 1 1/2 time.
Du kan kontrollere om kyllingen er ferdig ved å stikke en spiss kniv inn ved lårfestet. Hvis kjøttsaften som kommer ut er rødfarget, bør kyllingen steke litt til. La kyllingen "hvile" noen minutter før den skjæres opp.
Server med kokte poteter eller potetbåter stekt i en ildfast form den siste halve timen sammen med kyllingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968104)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2018-12-30