Fotograf:Kylling.no
Grillede kyllinglår med avokadosalat inneholder 224 Kalorier, 9 g Karbo, 15 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Grillede kyllinglår med avokadosalat har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Avokodosalat:
Skrell avokadoene, del dem og fjern steinene. Skjær avokadokjøttet i terninger og drypp sitronsaft over for at det ikke skal mørkne. Hakk chili. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle. Smak til. Dekk til og sett kaldt til servering. Før servering presses den hardkokte eggeplommen gjennom en hvitløkspresse som mimosadryss på toppen av salaten. Varm kyllinglårene i stekeovnen i ca. 15 minutter ved 180 °C. Fordel rucculasalat på tallerkener og drypp olje-/eddikdressing over. Legg kyllinglårene på salatsengen og dryss pinjekjerner rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 3594)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-03-03
Oppdatert dato:2019-01-02