Fotograf:Ragge Strand
Utbrettet kylling med korianderpesto inneholder 132 Kalorier, 8 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Utbrettet kylling med korianderpesto har ingen allergener
Utbrettet kylling med korianderpesto er: Ikke vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Utbrettet kylling med korianderpesto!
Korianderpesto:
Ha 1 1/2 dl solsikkekjerner, 2 bunter koriander, 1 bunt persille, 3 grønne chili, 3/4 dl olje og litt salt og pepper i en matprosessor. Kjør til det er mos.
Klipp ut ryggbenet på kyllingen og brett den ut med brystet opp. Press den flat med håndflaten. Løsne forsiktig skinnet på hele kyllingen og fyll lommen med pesto. Legg kyllingen med brystet opp i en ildfast form. Pensle med olje tilsatt salt og pepper. Stek kyllingen ved 200 °C i 50-60 minutter. Pensle kyllingen et par ganger under steking med stekesjyen som har dannet seg i formen. Stikk en spiss kniv inn ved lårfestet for å se om kyllingen er ferdig. Dersom kjøttsaften som renner ut er klar, er kyllingen ferdig stekt. Server med mexicansk ris og en fargerik salat.
Mexicansk ris:
Ha 2 ss olje i en kjele og tilsett 2 1/2 dl langkornet ris. Fres risen i ca. 5 minutter til den er gyllen. Hell over 1/2 l hønsebuljong, 1 boks hermetiske tomater, 2 pressede hvitløksbåter, 1 finhakket løk og 1 ts salt. Kok risen i 15 minutter. Ta kjelen av platen og la risen stå tildekket i ca. 15 minutter før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 3501)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-02-18
Oppdatert dato:2019-01-02
Lesere: 3711 totalt.