Fotograf:Kylling.no
Pollo achiote (mexicansk krydderkylling) inneholder 92 Kalorier, 6 g Karbo, 11 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Pollo achiote (mexicansk krydderkylling) har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mos achiote, hvitløk, vineddik, sitronsaft, pepper, olje og hønsebuljong til en pasta i en hurtigmikser. Ha marinaden og kyllingstykkene i en pose og knyt posen. Legg kjøttet kaldt over natten eller minimum 8 timer.
Legg kyllingstykkene i en ildfast form sammen med maiskorn, og dekk med aluminiumsfolie. Sett formen midt i ovnen ved 250 °C og stek i 3/4 time. Skru ned temperaturen til 175 grader. Ta av folien og stek til skinnet er sprøtt. Server pollo achiote med pico de gallo, mexicansk ris og charrobønner.
Mexicansk ris:
Ha 2 ss maisolje (evt annen olje) i en kjele og tilsett 2 1/2 dl langkornet ris. Fres risen i ca 5 minutter til den er gyllen. Hell over 1/2 l hønsebuljong, 1 boks hermetiske tomater, 2 pressede hvitløksbåter, 1 finhakket løk og 1 ts salt. Kok risen i 15 minutter. Ta kjelen av platen og la risen stå tildekket i ca 15 minutter før den serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118967533)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Mexico Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2002-05-03
Oppdatert dato:2019-01-02