Fotograf:
Bunnpris
Festkylling med fløtesaus inneholder
100 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Festkylling med fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Festkylling med fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9412 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Festkylling med fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.44 | 365.98 | Kcal |
Protein | 11.27 | 41.07 | gram |
Karbohydrat | 1.47 | 5.36 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.29 | gram |
Fett | 5.48 | 19.97 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 10.75 | gram |
Salt | 0.49 | 1.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.88 | Kr 14.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 458 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Festkyllingen pensles med smeltet smør tilsatt salt, pepper og evt. krydder før steking på rist i langpannen. Hell noen dl. vann i langpannen før steking så stekeavdrypp ikke brennes fast. For å få et ekstra saftig resultat stekes festkyllingen ved 250oC de første 15 minuttene. Deretter skal festkyllingen hvile i 15 minutter med døren på stekeovnen åpen.
Stekes ved 150oC til den er ferdig - når steketermometeret spretter ut.
Fløtesaus:
Kok ut langpannen og sil sjyen. Kok opp 5 dl kraft og tilsett hvetemel ristet ut i litt vann. La sausen småkoke ca. 5 minutter. Ha i fløte, og smak til med salt og pepper. Ønskes en mer pikant smak, sett til litt tørr hvitvin.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bunnpris
(Intern: 3010)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift