Fotograf:Kylling.no
Helstekt kylling på rotgrønnsaker inneholder 80 Kalorier, 7 g Karbo, 6 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Helstekt kylling på rotgrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del rotgrønnsakene i litt grove biter eller båter og legg dem i en ildfast form. Legg hvitløk med skallet på i formen sammen med noen kvister rosmarin. Dynk balsamicoeddik og olje over grønnsakene. Legg noen kvister grovhakket rosmarin under skinnet på kyllingen. Pensle den med smeltet smør og ha på salt og pepper. Stek kylling og grønnsaker ca. 1 1/2 time til grønnsakene er møre og kyllingen er gyllenbrun og gjennomstekt. Legg asparges og buketter med brokkoli i formen ved servering. Sjysaus og potetmos smaker godt ved siden av.
Sjysaus av pose
Spe sausposen med vann og kraften som er dannet under stekingen av kyllingen.
Potetmos
Skrell potetene, kok dem møre og mos med en potetmoser. Rør inn melk og smør og kok opp. Smak til med urter, chili, salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 23660)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2007-04-22
Oppdatert dato:2019-01-03