Fotograf:Kylling.no
Chilimarinert kylling inneholder 118 Kalorier, 7 g Karbo, 16 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Chilimarinert kylling har beregnet å ha følgende allergener Skalldyr, Spor-av-selleri, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del kyllingene i serveringsstykker. Bland sammen marinaden i en plastpose, legg i kyllingstykkene og knyt igjen posen. Mariner i 3-4 timer i kjøleskap.
Legg kyllingstykkene i en stor ildfast form eller en langpanne og stek ved 160 °C i 30-40 minutter. Mens kyllingen steker kan du gjøre alt klart til å steke krepsehalene. Finhakk de røde chilipeprene og bland med ketchup, salt og pepper. Like før kyllingen er ferdig pensler du rekene og steker dem i olje i en panne i ca. 5 minutter eller til rekene er ferdig stekt. Bønnestuing er et tilbehør som setter en ekstra spiss på måltidet. I tillegg er det lurt å sørge for mye godt drikke i tilfelle tørsten skulle ta overhånd.
Legg bønnene i bløt natten over. Kok dem møre i nytt vann i ca. 1 time. Slå av vannet og rør inn maisenna utrørt i litt vann. Smak til med salt, eddik og sukker. Smaken kan også eventuelt varieres ved å tilsette tomatpuré eller en kryddersaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 2118968062)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Land:
Mexico Innlagt dato:2002-05-19
Oppdatert dato:2018-12-30
Lesere: 4982 totalt.