Fotograf:
Matprat.no
Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat inneholder
85 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8119 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt kyllingfilet med sennep og tomat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 85.41 | 446.40 | Kcal |
Protein | 9.25 | 48.35 | gram |
Karbohydrat | 7.91 | 41.34 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 6.90 | gram |
Fett | 1.57 | 8.21 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 2.30 | gram |
Salt | 0.18 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.55 | Kr 34.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 091 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.
Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.
Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.
Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27448)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-22
Oppdatert dato:2010-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift