Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie inneholder
212 Kalorier,
12 g Karbo,
18 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
15511 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med parmaskinke. parmesan og salvie!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 212.33 | 1 014.14 | Kcal |
Protein | 18.03 | 86.12 | gram |
Karbohydrat | 11.52 | 55.02 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 4.06 | gram |
Fett | 10.27 | 49.05 | gram |
Mettet fett | 5.58 | 26.65 | gram |
Salt | 0.82 | 3.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.67 | Kr 55.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 911 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg filetene over i en ildfast form. Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Bland revet parmesan og sveitserost og dryss dette over kyllingfiletene. Sett formen øverst i ovnen ved 225 °C og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt.
Kok båndspagetti som anvist på pakken. Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter. Anrett på tallerken og pynt med oliven og frisk salvie.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968170)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift