Pasta, naturell, fersk, rå

Bilde av Pasta, naturell, fersk, rå.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Pasta, naturell, fersk, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1015 kilojoule
Kcal 240 kalorier
Protein 10 gram
Karbo 39.4 gram
Sukker 0.3 gram
Kostfiber 3 gram
Fett 4.1 gram
Mettet fett 0.9 gram



Annonse




Fakta om Pasta, naturell, fersk, rå.

Fersk pasta blir som oftest laget med egg, og kan lages hjemme eller kjøpes ferdig i supermarkeder eller spesialforretninger. Hjemmelaget pasta må spises innen to til tre timer, eller tørkes godt og lagres. Den kan holde seg i inntil en måned i kjøleskap. Fersk pasta trenger mye kortere koketid enn tørket.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pastaretter ferdige
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
8019





Noen anbefalte oppskrifter som bruker fersk pasta som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Pølseform med brokkoli5.3112,175,876,197,884,14
Fettuccine all`Alfredo4.7268,5515,7710,8520,0910,28
Italiensk tomatsuppe4.9105,12,744,1215,053,84
Tortellini med ostesaus4.2157,987,18,0915,099,5
Kyllingfilet med parmaskinke, parmesan og salvie5.3212,3310,2718,0311,5211,67
Favorittpasta4.6176,749,848,6712,737,51
Pasta og svin på sopptur5.2111,55,785,5785,91
Pasta og fløtesaus med skinke og erter3.8131,055,537,8611,315,75
Ovnsgratinert laks med fløte og dill4.2254,4513,6313,3918,8310,8
Fredagsflørt5190,657,5811,73178,64
Carbonara chorizo3.5299,2920,6110,3317,4210,38
Gyllen grateng4.3109,944,048,559,214,72
Serbisk bønnesuppe477,51,784,169,863,21
Omelett med makaroni3.775,912,715,946,485,41
Kyllingsalat m/pasta 24.5139,968,629,65,74,91


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Pasta, naturell, fersk, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.