Fotograf:Rosemarie Rodriguez En utrolig god pastarett og ikke vanskelig. Bruk skikkelig fløte og fersk fettuccine. Fetticcine er ganske likt tagliatelle, så om en ikke har det så bruk tagliatelle
Uten laksen vår er den vegetar
Oppskriften inneholder 269 Kalorier, 20 g Karbo, 11 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret i en stor kjele eller dyp stekepanne. Tilsett fløten og kok opp. La det småkoke under omrøring i 5 minutter, tilsett parmesan, smak til med salt og pepper og slå av platen.
Kok opp en stor kjele med saltet vann. Slipp all pastaen oppi på en gang, og la det koke raskt opp igjen mens du rører av og til. Kok til pastaen er al dente, 2-3 minutter eller etter anvisningen på pakken. Slå av vannet.
Skru platen på svak varme, ha pastaen i sausen og bland godt. Smak til. Serveres straks med revet parmesan ved siden av. Vi har og laks + kapers oppi her, men da er den ikke vegetar lenger
Denne enkle oppskriften ble oppfunnet av en restaurantør i Roma ved navn Alfredo. Retten ble berømt fordi han serverte den med gaffel og skje av gull.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6132)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Italia Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2016-04-30
Oppdatert dato:2016-04-30