Fotograf:
Knut Pettersen
Enkel og grei pasta. Er vegetar men ikke veganer. Bruk mye basilikum. Oppskriften inneholder
191 Kalorier,
17 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med tomat & basilikumsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6945 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med tomat & basilikumsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.39 | 725.80 | Kcal |
Protein | 3.18 | 12.06 | gram |
Karbohydrat | 16.52 | 62.65 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 5.80 | gram |
Fett | 12.17 | 46.15 | gram |
Mettet fett | 1.68 | 6.37 | gram |
Salt | 0.17 | 0.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.53 | Kr 20.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 758 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en kjempe god og billig rett som er enkel å lage!!!
Mos de hermetiske tomatene med en stavmikser, og hell de over i en kjele. Tilsett olivenolje, hvitløk og balsamicoeddik. La dette koke uten lokk til det meste av vannet har fordampet. Ca. 30-45 min.
Smak til med brunt sukker, salt og pepper.
Kok pastaen slik som det står på anvisningen. Like før pastaen er ferdig, grovhakker du hele basilikum-planten og har i sausen.
Server gjerne med revet parmesanost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Trine
(Intern: 2118968899)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-10-06
Oppdatert dato:2013-10-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift