Fotograf:
Quorn
Spennende pastavariant med pesto. Oppskriften inneholder
215 Kalorier,
30 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta Pesto med Quorn farse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4370 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta Pesto med Quorn farse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.62 | 461.12 | Kcal |
Protein | 12.95 | 27.82 | gram |
Karbohydrat | 29.58 | 63.55 | gram |
Kostfiber | 2.90 | 6.23 | gram |
Fett | 4.30 | 9.24 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 2.54 | gram |
Salt | 0.42 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.49 | Kr 16.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 859 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok opp en stor kjele med vann og tilsett 350 g spaghetti.
2. La pastaen koke i ti til tolv minutter eller til den er al dente.
3. Hell i mellomtiden en teskje med olivenolje i en stekepanne på middels varme.
4. Tilsett en hakket sjalottløk, 100 g oppdelt skinke og 175 g Quorn farse. La steke i fem minutter, krydre godt.
5. Visp tre mellomstore egg i en kjøkkenbolle sammen med 1 spiseskje revet parmesan.
6. Hell vannet av spaghettien, men spar to store spiseskjeer av vannet.
7. Tilsett spaghettien, de vispede eggene, Quorn blandingen og vannet i en kjøkkenbolle.
8. Rør til alle ingrediensene er godt blandet.
9. Fordel pastaen på fire boller og server med 20 g frisk hakket persille
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Quorn
(Intern: 27253)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-09
Oppdatert dato:2010-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift