Pasta og fløtesaus med skinke og erter inneholder
131 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pasta og fløtesaus med skinke og erter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta og fløtesaus med skinke og erter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
13079 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta og fløtesaus med skinke og erter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.05 | 409.53 | Kcal |
Protein | 7.86 | 24.56 | gram |
Karbohydrat | 11.31 | 35.34 | gram |
Kostfiber | 2.30 | 7.19 | gram |
Fett | 5.53 | 17.28 | gram |
Mettet fett | 2.99 | 9.34 | gram |
Salt | 0.66 | 2.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.75 | Kr 17.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 250 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta som angitt på pakningen med et par
spiseskjeer olivenolje i vannet. Skrell og hakk løk. Surr løken blank i litt smør. Rør inn melet og spe med husholdningsfløte.
La sausen koke minst 5 minutter til melsmaken er borte.Skru av platen, rør inn osten. Skal smelte ordentlig ned.
Bland inn skinke og erter. Smak til med salt, pepper og muskat.
La den kokte pastaen renne av. Ha litt smør i kjelen og ha pastaen tilbake.
Fordel pastaen på fire tallerkner med sausen over. Legg på tynne tomtatbåter og ha grønn salat og godt bakverk til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2640)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift