Fotograf:
Matprat.no
Carbonara chorizo inneholder
298 Kalorier,
17 g Karbo,
10 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Carbonara chorizo har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Carbonara chorizo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
6123 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Carbonara chorizo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 298.45 | 991.53 | Kcal |
Protein | 10.22 | 33.95 | gram |
Karbohydrat | 17.42 | 57.87 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 3.39 | gram |
Fett | 20.65 | 68.60 | gram |
Mettet fett | 10.54 | 35.02 | gram |
Salt | 1.06 | 3.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.38 | Kr 34.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 664 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,34 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Fres chorizopølsen sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter.
3. Tilsett pastaen. Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.
4. Smak til med sitronsaft og pepper.
Server med ferskt brød.
Tips:
Parmesan kan både rives på et rivjern, eller høvles i litt store flak med en ostehøvel eller potetskreller.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21075)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-02
Oppdatert dato:2005-12-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift